#رولت مرغ
موادلازم:
سینه مرغ دوبار چرخ شده یک عدد
پیاز رنده شده بزرگ یک عدد (آب پیاز گرفته شود)
سیر رنده شده چند حبه
زعفران دم کرده ی غلیظ سه ق غ
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدارلازم
کره ی نرم و به دمای محیط رسیده ۷۰گرم
موادمیانی:
کشمش و زرشک (ازقبل خیس نموده و آبکش میکنیم ) و خلال بادام و خلال پسته و برگ زردآلو خلالی شده و گردو ب خرد شده ه مقدار لازم
همه ی مواد میانی را باهم مخلوط نموده و کنارمیگذاریم
طرز تهیه:
ابتدا دوعدد پیاز متوسط را نگینی خرد نموده و تفت میدهیم تا طلایی شود سپس دو ق غ رب هم اضافه کرده کمی تفت داده و نمک و زردچوبه و کمی زعفران اضافه میکنیم
سینه مرغ و پیاز و سیر و زعفران و نمک و فلفل و زردچوبه و کره را باهم مخلوط و خوب ورز داده و سپس یک نایلون را باز کرده و چرب میکنیم و مواد را روی سطح کار به شکل مستطیل به قطرنیم سانتی متر بازکرده و مواد میانی را روی کل کار بطور مساوی میریزیم و با دست کمی فشرده میکنیم تا مواد میانی به سطح کاربچسبد
درانتها با کمک نایلون گوشت را رول نموده و داخل تابه بزرگی با روغن کم مقداری دو طرف رولت را سرخ نموده و بعد پیاز و رب را ک از قبل آماده کرده بودیم اضافه میکنیم و با درب بسته یک ساعت تا یک ساعت ونیم اجازه میدهیم رولت کاملا بپزد و بعد از اتمام پخت با یک چاقوی تیز بصورت اره ای برش میدهند