#اینچیلادا_مرغ
#غذای_مکزیکی
مواد لازم:
یک عدد فلفله دلمه قرمز بزرگ
۲ عدد گوجه فرنگی بزرگ
سینه ی مرغ پخته شده،ریش ریش شده
نان تافتون یا ترتیا یا پیتا
خامه صبحانه یه بسته کوچولو
یک عدد پیاز متوسط
روغن زیتون
پنیر پیتزا (من از پنیر پراتو استفاده کردم)
فلفل سیاه
طرز تهیه :
فلفل دلمه و کات میکنیم و با گوجه میزاریم فر با درجه ۱۸۰ ده دقیقه تا بپزه ، وقتی پخت آهسته پوست گوجه هارو میکنیم و میریزیم داخل میکسر تا خوب میکس بشه،بعد ۵ تا قاشق همین سس رو با خامه ترکیب میکنیم،میزاریم کنار.
نون تافتون رو اگه سایزش بزرگه نصفش کنین،بعد از سس قرمزمون روش میمالیم و یکم مرغ و پیاز میزاریم ، پنیر روهم یکم روش رنده و لولش میکنیم،میزاریم کنار.
ظرف مورد نظرمون رو ورمیداریم،سطحش رو با اون سس خامه دار آغشته میکنیم و این لقمه هارو روش میچینیم و اضافه ی جفت سس هارو میریزیم روش.
بعد روشو حسابی با پنیر پر میکنیم میزاریم فر با دمای ۱۸۰ درجه ، ۳۰ دقیقه.