#بال_کتف_کنجدی
مواد لازم:
بال و کتف مرغ یک کیلو
عسل نصف پیمانه
سویا سس یک چهارم پیمانه
سس قرمز دو قاشق س
فلفل به میزان لازم
سیر چند حبه خرد شده
کنجد به میزان لازم
طرزتهیه:
تمام مواد بالا رو مخلوط و روی شعله ملایم گرم میکنیم تا روان بشه
بال ها رو در سس قرار میدم تا ۵و۶ساعت بمونه
پس از گذشت این مدت در سینی فر قرار داده و از سس روی آنها میریزیم تا کمی مغز پخت بشه و سس جذب مواد بشه
تکه های مرغ را در حالیکه اب نداشته باشند در کنجد می غلتانیم و سپس در روغن سرخ میکنیم.
میتونیم از روغن و سرخ کردن هم صرف نظر کنیم و اجازه بدیم پخت کامل در فر انجام بشه و در نهایت گریل کنیم و موقع سرو روی بال ها کنجد بپاشیم.