🔸با گیاهانی مانند رزماری، سیر و پیاز مرغ را طعم دار کنید تا بوی آن از بین برود.
🔹اگر هنگام پخت مرغ برای گرفتن بوی زهم آن پیاز، برگ بو یا نظایر آن را ندارید میتوانید از هویج استفاده کنید.
🔸برای از بین بردن بوی نامطبوع مرغ یا گوشت گوسفند هنگام پخت، چند شاخه رزماری به مواد گوشتی اضافه کرده و بعد پخت از دورن ظرف خارج کنید.
🔹ابتدا مرغ را تکه تکه کرده دو عدد پیاز را رنده کرده با نمک و زغفران آب شده و یک قاشق غذا خوری آبلیمو مخلوط میکنیم.سپس در یک قابلمه یک لایه مرغ چیده و مقداری از مواد را روی آن میریزیم
🔸در زمان کباب کردن، علف لیمو داخل مرغ قرار دهید.
🔹در زمان سرخ کردن، زنجبیل به آن اضافه کنید.