گاهی حین شستشو یا پخت در بعضی قسمت های گوشت مرغ خون دیده می شود. این خون، در واقع خون مردگی است که بر اثر وارد آمدن ضربه فیزیکی به مرغ ایجاد شده است یا نوعی آلودگی است که تنها در یک بخش از گوشت مرغ بروز کرده است. دانستن این نکته خالی از فایده نیست که نه تنها ممکن است در گوشت مرغ خون مردگی وجود داشته باشد، بلکه در گوشت انواع و اقسام پرندگان خون مردگی به چشم می خورد بنابراین جای نگرانی نیست.
تنها کاری که باید بکنید این است که آن قسمت به خصوص از گوشت را که خون دارد، ببرید و دور بیندازید. در این مورد نباید سهل انگاری شود یا تنها به شست وشو قناعت کنید چون خون مردگی به هر دلیل طبیعی و غیرطبیعی هم که ایجاد شده باشد، باز قابل خوردن نیست.