برای نگهداری مواد غذایی از جمله گوشت طیور در یخچال، ابتدا بعد از انتخاب گوشت خریداری شده، آن را تمیز و پاكیزه كنید، سپس وعده هایی به اندازه ی مصرف مورد نیاز روزانهی خود را در كیسه های فریزر قرار دهید. آنگاه یخچال خود را در دمای ۴ درجهی سانتیگراد تنظیم نموده و بعد به ۲ نكتهی اساسی توجه فرمایید:
الف: اندازه ی گوشت طیور قرار گرفته در كیسه ی فریزر، چنانچه گوشت را به صورت ریزریز كرده باشید و یا قطعات بزرگتر باشند.
ب: چربی داشتن یا نداشتن گوشت مرغ و در نهایت این كه گوشت مرغ حساس تر از گوشت قرمز است.
با توجه به موارد فوق چنانچه قطعات گوشت طیور شما ریزریز و چرب باشد با توجه به جدول، آن را با كمترین مدت زمان نگه داری كنید. یادآوری می شود كه در صورت قرار دادن گوشت طیور در یخچال آن را باید در بالاترین طبقهی یخچال و یا زیر قسمت یخ دان قرار دهید. غذاهای پخته شدهی حاوی گوشت طیور را بسته به اندازهی غذا در ظرف متناسب با حجم غذای باقیمانده قرار داده درب آن را محكم ببندید و در بالاترین طبقهی یخچال به مدت اعلام شده نگهداری كنید.