درباره اصفهان مرغ


شركت صنعتي بهداشتي اصفهان مرغ يكي از بزرگترين و مجهزترين كشتارگاه های صنعتي استان فعاليت خود را در سال 1364 بصورت سنتی آغاز نموده و با كسب مجوزهاي بهره برداري بهداشتي از اداره کل صنایع و سازمان دامپزشكي در سال 1374 بصورت صنعتی و بهداشتی به فعالیت خود ادامه داده و هم اکنون با داشتن گواهينامه­ هاي بين المللي (HACCP - ISO 9001:2008 - ISO 14001:2004 - ISO 18001:1999) و دریافت لوح تقدیراز نمایندگی ولي فقيه به جهت رعايت كامل ضوابط ذبح شرعي در زميني به مساحت 50000 متر مربع با زير بنايي بالغ بر 4000 متر مربع وظرفيت 2500 قطعه در ساعت امكانت زیر مشغول به فعالیت می­باشد:

* سالن كشتار طيور به ظرفيت 2500 قطعه در ساعت با ماشين آلات اتوماتيك
* سالن فراوري آلايش خوراكي (دل ، جگر ، سنگدان ، پاي مرغ)
* سالن آبچكان به طول 250 متر با قلاب هاي تمام استيل دوطرفه جهت خارج شدن آب اضافي مرغ و خنك كردن داخل مرغ تا 0 درجه سانتيگراد براي بسته بندي و بالابردن عمر نگهداري محصول
* سالن بسته بندي مرغ كامل (در اين قسمت با توجه به سفارش مشتري محصول توسط دستگاه سورتينگ به صورت گرم و منجمد با اوزان مختلف بصورت بهداشتي بسته بندي مي گردد)
* سالن فراوري و قطعه بندي مرغ با حداقل 40 محصول جانبي، (مجهز به ماشين آلات بسته بندي تمام اتوماتيك ، نصب ليبل ، تاريخ توليد و انقضاء ، توزين ، قيمت گذاري) انجام مي گردد .
* سالن پيش سرد كن 140 متر مربعي جهت نگهداري محصول تا زمان توزيع محصول
* سه واحد تونيل انجماد به ظرفيت 45 تن در شبانه روز
* چهار سالن نگهداري با ظرفيت 500 تن (-18 درجه سانتيگراد)
* تصفيه خانه بيولوژيك به ظرفيت 280 متر مكعب در شبانه روز جهت حفظ و نگهداري محيط زيست
شركت صنعتي بهداشتي اصفهان مرغ يكي از بزرگترين و مجهز ترين كشتارگاه های صنعتي استان فعاليت خود را در سال 1364 بصورت سنتی آغاز نموده و با كسب مجوزهاي بهره برداري بهداشتي از اداره کل صنایع و سازمان دامپزشكي در سال 1374 بصورت صنعتی و بهداشتی به فعالیت خود ادامه داده و هم اکنون با داشتن گواهينامه­هاي بين المللي
(HACCP - ISO 9001:2008 - ISO 14001:2004 - ISO 18001:1999 ) و دریافت لوح تقدیراز نمایندگی ولي فقيه به جهت رعايت كامل ضوابط ذبح شرعي در زميني به مساحت 50000 متر مربع با زير بنايي بالغ بر 4000 متر مربع وظرفيت 2500 قطعه در ساعت امكانت زیر مشغول به فعالیت می­باشد:
* سالن كشتار طيور به ظرفيت 2500 قطعه در ساعت با ماشين آلات اتوماتيك
* سالن فراوري آلايش خوراكي (دل ، جگر ، سنگدان ، پاي مرغ)
* سالن آبچكان به طول 250 متر با قلاب هاي تمام استيل دوطرفه جهت خارج شدن آب اضافي مرغ و خنك كردن داخل مرغ تا 0 درجه سانتيگراد براي بسته بندي و بالابردن عمر نگهداري محصول
* سالن بسته بندي مرغ كامل (در اين قسمت با توجه به سفارش مشتري محصول توسط دستگاه سورتينگ به صورت گرم و منجمد با اوزان مختلف بصورت بهداشتي بسته بندي مي گردد)
* سالن فراوري و قطعه بندي مرغ با حداقل 40 محصول جانبي، (مجهز به ماشين آلات بسته بندي تمام اتوماتيك ، نصب ليبل ، تاريخ توليد و انقضاء ، توزين ، قيمت گذاري) انجام مي گردد .
* سالن پيش سرد كن 140 متر مربعي جهت نگهداري محصول تا زمان توزيع محصول
* سه واحد تونيل انجماد به ظرفيت 45 تن در شبانه روز
* چهار سالن نگهداري با ظرفيت 500 تن (-18 درجه سانتيگراد)
* تصفيه خانه بيولوژيك به ظرفيت 280 متر مكعب در شبانه روز جهت حفظ و نگهداري محيط زيست.