براي اين دستور اول در يك كاسه سه حبه سير رنده شده+يدونه تخم مرغ+كمي كمتر از يكچهارم ليوان شير+نمك و فلفل+يك ق چايخوري پاپريكا+نصف ق چ زردچوبه +فلفل قرمز رو مخلوط كنيد و نيم كيلو بال مرغ رو داخلش بريزيد و خوب مخلوط كنيد تا مواد به همه بالها برسه و يك ساعت در يخچال بذاريد.
حالا بالها رو دونه دونه در آرد سوخاري بزنيد و با دست خوب آردها رو به بال فشرده كنيد،نيم ساعت در يخچال بذاريد و بعد سرخ كنيد.
براي سس ميتونيد از تركيب ماست چكيده و سير رنده شده و نمك استفاده كنيد كه واقعا تركيب خوبيه