فیله یا سینه های خرد شده ی مرغ رو با حرارت بالا در یه کوچولو روغن تفت میدم( که آب نندازه) بعد بهش چند حبه سیر له شده اضافه می کنم و نمک( سیر نباید سرخ بشه) بعدش سس(ترکیب شیر و یه کوچولو کره و پنیر پارمزان و فلفل سفید و کمی جوز هندی)رو اضافه می کنم، و بعد اون قارچ های خرد شده رو ، سس که غلیظ شد از رو حرارت برمیدارم و کمی خامه میریزم و فلفل سیاه تازه سابیده شده هم میشه پاستای ابکش شده رو ریخت توی سس و قاطی کرد یا کشید تو ظرف و سس رو ریخت روش،یکی از خوشمزه ترین سس های پاستا.