بایستی تمام ویژگی های مرغ تازه را داشته باشد.
در داخل بسته بندی ها نباید خونابه یا آب منجمد شده وجود داشته باشد.
هر بستهی مرغ منجمد باید عاری از ریزه های یخ و برفک باشد.
مرغ های منجمد بایستی عاری از هر گونه قارچ و كپک زدگی باشد.
مرغ منجمد بایستی عاری از هر گونه شكستگی اندام ها و بیرون زدگی از بسته بندی نایلون باشد. كیسه های پلی اتیلنی حاوی مرغ منجمد بایستی بیرنگ، بدون عیب و آثار پارگی با قابلیت ارتجاعی مناسب بوده و در ضمن جنس كیسه ها بایستی از نوع مرغوب و مجاز انتخاب شود.
چربی ناحیهی شكمی باید خارج شده باشد و مقدار آن در حد قابل قبول باشد؛ در ضمن در محوطهی شكمی آن هیچ گونه تجمع یخی مشاهده نشود.
روی هر بسته بایستی شمارهی مجوز بهداشتی كشتارگاه، نام و آدرس كشتارگاه، تاریخ كشتار، وزن، شرایط و مدت نگهداری نوشته شود.
وزن لاشه ی مرغ بین ۱۱۰۰ – ۱۶۰۰ گرم باشد.
هر یک از لاشه ها باید عاری از پَر، سر، امعاء و احشا، گردن، انتهای روده، شكم و پا (پا، دقیقاً از مفصل ساق قطع شده باشد) باشد.
مرغ منجمد باید فاقد آثار سوختگی ناشی از شعله دادن و انجماد باشد.