مواد لازم:
سینه مرغ : ۴عدد کامل
پودر فلفل قرمز : یک قاشق چایخوری
روغن زیتون : ۵ قاشق غذاخوری
آبلیمو : ۵ قاشق غذاخوری
سیر : ۴ حبه
گشنیز و جعفری خرد شده : ۵ قاشق غذاخوری
پودر گشنیز : یک قاشق چایخوری
پودر زیره سبز : ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک : یک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
آبلیمو روغن زیتون سیر پودر زیره پودر گشنیز پودر فلفل قرمز و نمک را داخل مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا یکدست شود. اگر در مخلوط کردن کردن مشکلی داشتید می توانید مقداری سرکه یا آب جوش اضافه کنید.پس از اینکه مواد مخلوط شدند گشنیز و جعفری خرد شده را اضافه کنید و سس را داخل کاسه ای بریزید. نیازی به هم زدن گشنیز و جعفری نیست.استخوان های مرغ را جدا کنید و هر سینه مرغ را از پهنا به ۲-۳ قسمت برش بزنید.تکه های مرغ را به سس اضافه و خوب مخلوط کنید. روی کاسه را با سلفون بپوشانید و حداقل به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار دهید بهتر است یک شب مرغ در سس قرار گرفته باشد.مرغ ها را داخل تابه ای که چرب کرده اید یا سینی مخصوص کباب کردن قرار دهید پس از اینکه طلایی شد برگردانید تا طرف دیگر مرغ نیز برشته و طلایی شود.کباب مرغ را به همراه ماست و برنج سرو کنید.