🔴 خوراک مرغ با اسفناج
🔴 ارزش غذایی برای ۱ نفر: ۳۶۶
✅ مواد لازم برای ۱ نفر:
🔻 سینه مرغ: ۵۰۰ گرم
🔻 روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
🔻 اسفناج: ۳۰۰ گرم
🔻 پنیر ریکوتا: ۲۰۰ گرم
🔻 سیر: یک قاشق چایخوری
🔻 پنیر پارمسان: ۴ قاشق چایخوری
🔻 سفیده تخم مرغ: ۲ عدد
✅ طرز تهیه:
فر را روشن کنید و در حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید. در ظرف بزرگی روغت زیتون را گرم کنید و در حدود ۱۰ تا ۱۲ دقیقه مرغ را داخل آن تفت دهید. بگذارید مرغ سرد شود، در این زمان آن را به قطعه های کوچک برش بزنین. در ظرف دیگری اسفناج، پنیر ریکوتا، سیر، جعفری، پنیر پارمسان و دو عدد سفیده تخم مرغ را به خوبی مخلوط کنید. سپس تکه های مرغ را به آن بیافزایید و به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید.
——————————————